Advertisement

Bodrum Son Dakika Yangın : Son Dakika: Bodrum'da korkutan yangın - Haber / Bölgeden gelen son dakika haberine göre;

Bodrum Son Dakika Yangın : Son Dakika: Bodrum'da korkutan yangın - Haber / Bölgeden gelen son dakika haberine göre;. Bodrum yangın son dakika haberleri ve bodrum yangın video ve resimleri. 1,5 saatte kontrol altına alındı. Bölgeden gelen son dakika haberine göre; Turizm cenneti bodrum'da atık depolama alanında çıkan yangın kısa süre içerisinde ormanlık alana sıçradı. Gelen son dakika haberine göre, bodrum yalıkavak mahallesi'nde otluk alanda yangın başladı.

Bölgeden gelen son dakika haberine göre; Küdür mevkisinde site ile villaların yakınındaki otluk ve makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik ve ormanlık alanda yangın çıktı. Alevler, yakındaki yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. En son bodrum haberleri anında burada.

Bodrum'da Tarım Arazisi ve Otluk Alanda Yangın - Son Dakika
Bodrum'da Tarım Arazisi ve Otluk Alanda Yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
Bodrum'un gümüşlük mahallesi'ndeki otluk ve sazlık alanda geç saatlerde yangın çıktı. Turizm cenneti bodrum'da atık depolama alanında çıkan yangın kısa süre içerisinde ormanlık alana sıçradı. Gelen son dakika bilgisine göre aydın'ın didim ilçesinin i̇mbat koyu'nda orman yangını çıktı. Bodrum'un güvercinlik bölgesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Bölgeden gelen son dakika haberine göre; Alevler, yakındaki yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. 13.05.2021 19:14 | son güncelleme: Bodrum'da bugün öğle saatlerinde başlayan yangın büyüdü.

Bodrum haberleri, bodrum ile ilgili son dakika haberleri ve en son gelişmeler.

Vali civelek, yangının yerleşim yerlerine ulaşmaması için çaba harcandığını ve çevre illerden destek ekip istendiğini açıkladı. Alevler, yakındaki yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Gelen son dakika bilgisine göre aydın'ın didim ilçesinin i̇mbat koyu'nda orman yangını çıktı. Bodrum yalıkavak mahallesi gökçebel mevkiinde spot ve ikinci el eşya satışı yapan bir dükkanda yangın çıktı. En son bodrum haberleri anında burada. Geniş bir alanı etkisi altına alan yangın nedeniyle bodrum'daki yurttaşlar panik yaşadı. Türkiye'den panik yaratan yangın haberleri gelmeye devam ediyor. Bodrum'daki yangın, kumbahçe mahallesi'nin üst kısmında bulunan ormanlık alanda saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Küdür mevkisinde site ile villaların yakınındaki otluk ve makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Alevler, yakındaki yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. Anasayfa » uncategorized » son dakika bodrum !!! Dün dün 20:22 son dakika haberi:

Alevler, yakındaki yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Bodrum 'da bulunan bir otelde yangın çıktı. Bodrumda meydana gelen yangının son durumu merak konusu haline geldi. Bodrum yalıkavak mahallesi'nde otluk alanda yangın başladı. 13:20 hem suçlu, hem güçlü.

Bodrum'da Korkutan Yangın - Son Dakika
Bodrum'da Korkutan Yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
Geniş bir alanı etkisi altına alan yangın nedeniyle bodrum'daki yurttaşlar panik yaşadı. Bölgeden gelen son dakika haberine göre; Muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. Alevler, yakındaki yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. 1,5 saatte kontrol altına alındı. Alevler, yakındaki yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik ve ormanlık alanda yangın çıktı. Bodrum'daki yangın, kumbahçe mahallesi'nin üst kısmında bulunan ormanlık alanda saat 13.00 sıralarında meydana geldi.

Kuyucak ve güvercinlik'teki yangın kontrol altına alındı.

Aa muhabiri ali ballı, bodrum'daki yangına ilişkin son gelişmeleri aktardı. Alevler, yakındaki yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Kuyucak ve güvercinlik'teki yangın kontrol altına alındı. Son dakika bodrum haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Bodrum yalıkavak mahallesi'nde otluk alanda yangın başladı. 1,5 saatte kontrol altına alındı. Bodrum yalıkavak mahallesi gökçebel mevkiinde spot ve ikinci el eşya satışı yapan bir dükkanda yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde öğlen saatlerinde çıkan yangın 8 saatin sonunda kontrol altına alındı. Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alınamadı. Bodrum yangın ile ilgili 15 haberin 1/1 sayfası gösterilmektedir. Ekipler, ihbar üzerine olay yerine intikal etti. Son dakika haberine göre muğla'nın bodrum ilçesindeki makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bölgeden gelen son dakika haberine göre;

Muğla'nın bodrum ilçesinde yangın çıktı! Bodrum haberleri, bodrum ile ilgili son dakika haberleri ve en son gelişmeler. Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik ve ormanlık alanda yangın çıktı. En son bodrum haberleri anında burada. Yangın muğla büyükşehir belediyesi i̇tfaiye ekiplerinin anında müdahalesi ile büyümeden kontrol altına alındı… son dakika bodrum !!!

Son dakika: Bodrum'da makilik ve otluk alanda yangın - Takvim
Son dakika: Bodrum'da makilik ve otluk alanda yangın - Takvim from iatkv.tmgrup.com.tr
Bodrum vergi dairesi arşivinde çıkan yangın korkuttu. Küdür mevkisinde site ile villaların yakınındaki otluk ve makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Geniş bir alanı etkisi altına alan yangın nedeniyle bodrum'daki yurttaşlar panik yaşadı. Dün dün 20:22 son dakika haberi: Ekipler, ihbar üzerine olay yerine intikal etti. Gelen son dakika bilgisine göre aydın'ın didim ilçesinin i̇mbat koyu'nda orman yangını çıktı. Bodrum haber bodrum'un ilk haber sitesidir. Bodrum'da bugün öğle saatlerinde başlayan yangın büyüdü.

En son bodrum haberleri anında burada.

Muğla'nın bodrum ilçesinde, dün öğle saatlerinde makilik ve otluk alanda çıkan yangın kontrol altına alınamıyor. Bodrum yalıkavak mahallesi gökçebel mevkiinde spot ve ikinci el eşya satışı yapan bir dükkanda yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde yangın çıktı! İtfaiye ekipleri, alevleri söndürmek için yangına müdahale ediyor. En son bodrum haberleri anında burada. Bodrum haberleri, bodrum ile ilgili son dakika haberleri ve en son gelişmeler. Bodrum haber, güncel haberlerin yanı sıra, emlak, turizm, spor son daki̇ka. Alevler, yakındaki yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Bodrum yangın son dakika haberleri ve bodrum yangın video ve resimleri. Motosikletten düşen genç kız yaralandı. Bodrum vergi dairesi arşivinde çıkan yangın korkuttu. Alevler, yakındaki yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Bodrum 'da bulunan bir otelde yangın çıktı.

Bodrum vergi dairesi arşivinde çıkan yangın korkuttu bodrum son dakika. Bodrum'daki yangın, kumbahçe mahallesi'nin üst kısmında bulunan ormanlık alanda saat 13.00 sıralarında meydana geldi.

Posting Komentar

0 Komentar